/// Nieuws

Storing data server

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 28 mei 2020

Wij hebben op dit moment een issue die ervoor zorgt dat er regelmatig geen 5 minuten data binnenkomt van de loggers in de database en dat www.fp4all.org/user slecht bereikbaar is.

We zijn aan het kijken waar dit wegkomt.

Sorry voor het ongemak.

Zonnesysteem monitoring

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 17 aug 2019

FuturePower4All B.V. monitort inmiddels 33 MWp aan zonnesystemen in Nederland. Hierdoor is inmiddels met de eerste systemen met 18 omvormers van 80kWp per stuk wat betekend systemen van 1.4MWp. Installateurs gebruiken onze omgeving om hun garantie verplichtingen te volgen en overzichten te genereren van de opgewekte energie.

NoM monitoring

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 17 aug 2019

FuturePower4All B.V. heeft inmiddels zijn NoM omgeving uitgerold bij meerdere woningcorporaties en installateurs in Drenthe, Friesland, Groningen en Noord Brabant. Hieronder uitlezing van warmtepompen, WTW, energie stromen en warm tapwater uitlezing. Daarnaast hebben we inmiddels een temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk meet sensor voor het volgen van deze parameters.

Nieuwe privacy wetgeving

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 16 mei 2018

FuturePower4All B.V. heeft de voorwaarden en privacy wetgeving aangepast naar aanleiding van de veranderde AVG wetgeving die ingaat op 25 mei 2018. Zie hiervoor onze nieuwe voorwaarden en privacy regelement.

EPV rapportage NOM omgeving

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 08 mrt 2018

We hebben in onze omgeving inmiddels een EPV rapportage tool ingebouwd die een woningcorporatie voor de verschillende woningen en bewoners kan gebruiken om hun periodiek overzicht te genereren.

NOM woning APP

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 08 nov 2017

We hebben een speciale APP ontwikkeld om ook de NOM resultaten op de smart phone te volgen.

Volledige NOM woning uitlezing

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 08 aug 2017

We hebben inmiddels honderden NOM woningen die met de omgeving van FuturePower4All wordt uitgelezen. Volledige uitlezing betekend EPV parameters en daarnaast de afdekking van de  blauwe tabel van de stichting “Stroomversnelling”. Dit houdt in het uitlezen van elektrische energie, warmte energie, water, WTW uitlezing, Warmtepomp uitlezing en gebruiker temperaturen.

New server fp4all.org

Author: Fp4All Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 14 dec 2016

Ivm groei is het analyse systeem fp4all.org vandaag naar een nieuwe server verhuisd. Gevolg is dat de data van de periode van 13 en 14 december momenteel niet geheel beschikbaar is. De komende dagen wordt dit hersteld.

Onze excuses voor het ongemak.

New server for fp4all.org.

Our analysis system fp4all.org is transferred to a new server. It is possible that some data of Dec 13 and 14 is not actual today. The upcoming days this will be resolved.

Our apology for the inconvenience.

Nul op de Meter woningen en Energie bewustwording

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 10 sep 2016

kWh modules

We zijn ons portfolio aan het uitbreiden met een kWh logger of S0 loggers die overal geplaatst kunnen worden op een DIN rail om inzicht te krijgen in het energie verbruik van een deel van een gebouw, huis of groep.

We kunnen met S0 modules en opnemers in combinatie met data loggers iedere puls gestuurde energie of water module uitlezen.

We gebruiken deze omgeving inmiddels ook voor Nul op de Meter woningen die gevolgd kunnen worden d.m.v. een NoM dashboard.

Hier worden ook warmtepompen en warmte terugwinning units uitgelezen en bewaakt.

demo-page_nom_deel

Met de aanwezige P1logger van FuturePower4All kunt u al snel zelf een besparing bewerkstelligen, met name in het nachtelijke sluip verbruik. Meestal wordt onze P1logger door de besparing die gerealiseerd wordt al binnen een jaar terugverdiend. Let wel op met gratis producten die in de markt worden aangeboden want meestal bent u zelf dan het product en gebruikt men uw data om geld te verdienen. Dit doet FuturePower4All niet.

Door combinatie van PV monitoring, smartmeter monitoring en deel monitoring kunnen grote besparingen gerealiseerd worden en woning corporaties en installateur kunnen op afstand de systemen volgen.

 

Energie-stromen-loggers-grafieken

Inzicht in de energie stromen

Author: eddie Tags: There is no tags Comments: 0 Date: 24 feb 2015

We zijn ons portfolio aan het uitbreiden met een kWh logger die overal geplaatst kan worden op een DIN rail om te zien wat het energie verbruik is van een deel van een gebouw, huis of groep. Hierdoor kunt u al snel een besparing bewerkstelligen, met name in het nachtelijke sluipverbruik. Door combinatie van PV monitoring, smartmeter monitoring en deel monitoring kunnen grote besparingen gerealiseerd worden en woning corporaties en installateur kunnen op afstand de systemen volgen.

Energie-stromen-loggers-grafieken